Termék kategóriák

Postai szállítási feltételek

 

 

Az e-mailben vagy telefonon történt megrendeléseket postai úton juttatjuk el megrendelőinknek.
A postára adási határidő az érvényes, minden szükséges adatot tartalmazó megrendelés visszaigazolásától számított maximum 14 munkanap. (A rendelés felvételét követő 1-2 munkanapon belül általában postázunk, és a postai átfutás is általában 1-4 nap)

Amennyiben a rendelt termék, nincsen raktáron, ezt a rendelés visszaigazolásakor jelezzük, valamint a várható szállítási határidőt is.

Az oldalon feltüntetett árak a postaköltséget nem tartalmazzák, kivéve azoknál a termékeknél, ahol ezt külön jelezzük.

A kiszállítás a Magyar Posta saját feltételei szerint történik.

Az érvényes postai szállítási határidők: Budapesten maximum 5 munkanap, vidékre maximum 7 munkanap. Amennyiben ezen időkön belül nem érkezik, meg a csomag kérjük, vegye fel a kapcsolatot a helyileg illetékes postafiókkal.
A Magyar Posta hibájából adódó késésért cégünk felelősséget nem tud vállalni.

A várható postaköltség függ a csomag súlyától és értékétől, valamint attól, hogy utánvéttel, átutalással vagy postautalványon egyenlíti ki a termékek árát. A megrendeléskor a vevőt tájékoztatjuk a postaköltség összegéről.

A megrendelés visszaigazolásakor az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

1. Előre utalás után postai úton. (adott termék(ek) postadíjáról érdeklődjön e-mailben.)
Ebben az esetben a bankszámlánkra utalják el az termék árát valamint a postaköltséget és amint
a teljes összeg megérkezett hozzánk 1-2 munkanapon belül postázásra kerül a csomag.
A postaköltség 700Ft- 5.000Ft között számítandó, amely függ a csomag súlyától, értékétől.
 

2. Postai utánvéttel küldjük a csomagot. (adott termék(ek) postadíjáról érdeklődjön e-mailben.)
Ebben az esetben a postai alkalmazottnak kell készpénzben fizetni és a postaköltség  2.000Ft- 5.000Ft között számítandó, amely függ a csomag súlyától, értékétől.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Postai csomag esetén, amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni,a csomagról értesítést hagy. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntettet határidőn belül (5 nap) megadott hivatali idő alatt veheti át. Az át nem vett csomagokat a posta visszaküldi.
Ebben az esetben a teljes postázási költség a vevőt terheli, tehát a postaköltség ilyen esetben nem visszatéríthető mivel a postázás megtörtént, kivétel a postára adásnál mi hibáztunk (Nem megfelelő cím.)
Amennyiben a hibás postázási címet vagy nevet a ügyfél adta meg a postaköltség nem visszatéríthető, illetve a második postára adásnál a postaköltség 1,5 szeresét kell az ügyfélnek újra kifizetni.

Postai küldemény átvételekor a postás jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot. A sérült csomag esetében az Órás 18 üzletét, alkalmazottait valamint fenntartóját, kártérítési kötelezettség nem terheli

Utánvételes küldemény esetén a csomagot a megadott címen bárki átveheti, aki az utánvételi díjat kifizeti. (Minden olyan esetben, amikor a vételár előre ki lett fizetve, a csomagot természetesen csakis a Címzett vagy hivatalos meghatalmazottja jogosult átvenni.)

Az esetleges szállítási késedelem, illetve a megrendelés teljes vagy részleges meghiúsulása esetén, amennyiben a kiszállítást a Magyar Posta végzi, a Órás 18 üzletét, alkalmazottait valamint fenntartóját, kártérítési kötelezettség nem terheli.
A fentiektől eltérő szállítási határidők az adott árucikkeknél külön megjelölésre kerülnek.

A külföldre történő termékszállításra a jelen szállítási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés is lehetséges, egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel.

A szállítási feltételek elolvasásának hiánya, nem mentesíti annak elfogadása alól.

Termékeink személyesen megvásárolhatóak üzletünkben.

A javításokat továbbra sem lehet postai úton átvenni, vagy leadni.
Köszönjük a megértésüket.

Érdekes Termékek

Órás 18

Find Us On...

Find Órás 18 on FacebookFind Órás 18 on Google+